Psykologisk krisehjælp

Behov for akut psykologisk krisehjælp - ring 5014 1050!

At ulykkelige situationer opstår kan ikke altid forhindres. Både i privatlivet såvel som i arbejdslivet opstår situationer, som kan bringe den enkelte eller grupper ud af balance.

Med en hurtig og professionel indsats minimeres både de psykiske belastninger, perioden med ubalance samt risikoen for psykologiske følgevirkninger og sygefravær.

Formålet med krisehjælp er således tidligt, at lede den eller de berørte på vej i deres helings- og bearbejdningsproces for derved at reducerer både varighed og intensitet af krisen.

Afhængig af situationen ydes krisehjælpen der, hvor det er mest hensigtsmæssig. Det kan være hos os i Sønderborg, hos den/ de berørte eller på arbejdspladsen, når denne er involveret.

 

Arbejdspladser

Arbejdspladser har mulighed for at indgå en beredskabsaftale. Aftalen sikrer alle ansatte hurtig adgang til psykologisk hjælp, i situationer hvor der er allermest brug for det. Aftalen afregnes efter forbrug og er således uden omkostninger for arbejdspladsen i hvileperioden.

Download datablad vedr. "Akut psykologisk krisehjælp".

Ring på 5014 1050 for nærmere oplysninger.

Mindfullness


Videnskabelige undersøgelser lavet på baggrund af TM (Transcendental Meditation) og Mindfulness påviser helseskabende virkning på organismen. Positive effekter kan dokumenteres på områder som: søvn, nervøsitet, aggression, angst, innovation og kreativitet, empati, hukommelse, akademisk performance mf.

Ved træning med disse teknikker styrkes organismens evne til restitution, og vil være med til at sikre dig mentalt overskud og klarhed i hjernen.

Hør eller download gratis vores meditationer, - og tak om du vil "Like" eller "Dele" os på Facebook nederst på siden. Derved hjælper du også andre til et mere balanceret liv.