Psykologisk krisehjælp

Behov for akut psykologisk krisehjælp - ring 5014 1050!

At ulykkelige situationer opstår kan ikke altid forhindres. Både i privatlivet såvel som i arbejdslivet opstår situationer, som kan bringe den enkelte eller grupper ud af balance.

Med en hurtig og professionel indsats minimeres både de psykiske belastninger, perioden med ubalance samt risikoen for psykologiske følgevirkninger og sygefravær.

Formålet med krisehjælp er således tidligt, at lede den eller de berørte på vej i deres helings- og bearbejdningsproces for derved at reducerer både varighed og intensitet af krisen.

Afhængig af situationen ydes krisehjælpen der, hvor det er mest hensigtsmæssig. Det kan være hos os i Sønderborg, hos den/ de berørte eller på arbejdspladsen, når denne er involveret.

 

Arbejdspladser

Arbejdspladser har mulighed for at indgå en beredskabsaftale. Aftalen sikrer alle ansatte hurtig adgang til psykologisk hjælp, i situationer hvor der er allermest brug for det. Aftalen afregnes efter forbrug og er således uden omkostninger for arbejdspladsen i hvileperioden.

Download datablad vedr. "Akut psykologisk krisehjælp".

Ring på 5014 1050 for nærmere oplysninger.

TIME OUT - TUNE IN


Har du gennem nogen tid været presset af hverdagens stress og jag, eller trænger du bare til ro og afslapning og inspiration til hvordan hvor din personlige trivsel styrkes både på kort og lang sigt - så læs videre her.

Vi tilbyder mulighed for at deltage i et særligt tilrettelagt stressforebyggende ophold på Hotel Vejlefjord - og der er gjort mulighed for at du kan tage din partner med.

Konceptet har vi kaldt TIME OUT - TUNE IN. Dette dækker over muligheden for over to dage, både at trække stikket ud og restituere og samtidig få viden og redskaber til at håndtere og forebygge stress i hverdagen på jobbet og i privatlivet.

Se TIME OUT - TUNE IN brochure her.