Trivsel, udvikling og motivation

Der er både god bundlinje, godt lederskab og sund fornuft i at arbejde med udvikling, trivsel og motivation som del af arbejdspladsens arbejdsmiljøindsats.

Hos Job og Trivsel har vi solid erfaring i at arbejde med alle former for problemstillinger og udfordringer, der vedrør det psykiske arbejdsmiljø.

Vi hjælper for eksempel med at forebygge konflikter, stress og højt sygefravær, men vi hjælper også når skaden er sket!

Individuel problemløsning yder vi fx i form af psykologisk rådgivning, stressbehandling eller krisehjælphvis en medarbejder harværet udsat for en voldsom hændelse eller hvis andre forhold står i vejen for den individuelle trivsel.

Er det samspillet og samarbejdet i hele eller dele af gruppen der trænger til at blive styrket tilrettelægger vi en indsats, der åbner op for dialogen og den gensidige forståelse, tillid og tolerence, der er væsentlige forudsætninger for et godt og givtigt psykisk arbejdsmiljø.

 

Ring nu på 5014 1050 og få en indledende snak i telefonen.

Mindfullness


Videnskabelige undersøgelser lavet på baggrund af TM (Transcendental Meditation) og Mindfulness påviser helseskabende virkning på organismen. Positive effekter kan dokumenteres på områder som: søvn, nervøsitet, aggression, angst, innovation og kreativitet, empati, hukommelse, akademisk performance mf.

Ved træning med disse teknikker styrkes organismens evne til restitution, og vil være med til at sikre dig mentalt overskud og klarhed i hjernen.

Hør eller download gratis vores meditationer, - og tak om du vil "Like" eller "Dele" os på Facebook nederst på siden. Derved hjælper du også andre til et mere balanceret liv.