Trivsel, udvikling og motivation

Der er både god bundlinje, godt lederskab og sund fornuft i at arbejde med udvikling, trivsel og motivation som del af arbejdspladsens arbejdsmiljøindsats.

Hos Job og Trivsel har vi solid erfaring i at arbejde med alle former for problemstillinger og udfordringer, der vedrør det psykiske arbejdsmiljø.

Vi hjælper for eksempel med at forebygge konflikter, stress og højt sygefravær, men vi hjælper også når skaden er sket!

Individuel problemløsning yder vi fx i form af psykologisk rådgivning, stressbehandling eller krisehjælphvis en medarbejder harværet udsat for en voldsom hændelse eller hvis andre forhold står i vejen for den individuelle trivsel.

Er det samspillet og samarbejdet i hele eller dele af gruppen der trænger til at blive styrket tilrettelægger vi en indsats, der åbner op for dialogen og den gensidige forståelse, tillid og tolerence, der er væsentlige forudsætninger for et godt og givtigt psykisk arbejdsmiljø.

 

Ring nu på 5014 1050 og få en indledende snak i telefonen.

Rusmidler


De fleste virksomheder har i dag en alkohol- og rusmiddelpolitik til at regulere personalets omgang med rusmidler i forbindelse med arbejdet. Alligevel har over en ½ mio. danskere stadig vanskeligheder med at kontrollere deres alkoholforbrug!

Trænger jeres alkohol- og misbrugspolitik til et servicetjek?

En aktiv alkohol- og misbrugspolitik indeholder mere end bare et reglsæt om adfærd omkring rusmidler. En aktiv alkohol- og misbrugspolitik er en "levende" politik, der blandt andet er kendetegenet ved, at virksomheden har uddannede nøglepersoner. Nøglepersonerne er med til tidligt at spotte og sætte ind overfor ansatte i mistrivsel med rusmidler.

Job og Trivsel har uddannet over 200 nøglepersoner på syd og sønderjyske arbejdspladser.

Download datablad vedr. "Uddannelse af Nøglepersoner".