Trivsel, udvikling og motivation

Der er både god bundlinje, godt lederskab og sund fornuft i at arbejde med udvikling, trivsel og motivation som del af arbejdspladsens arbejdsmiljøindsats.

Hos Job og Trivsel har vi solid erfaring i at arbejde med alle former for problemstillinger og udfordringer, der vedrør det psykiske arbejdsmiljø.

Vi hjælper for eksempel med at forebygge konflikter, stress og højt sygefravær, men vi hjælper også når skaden er sket!

Individuel problemløsning yder vi fx i form af psykologisk rådgivning, stressbehandling eller krisehjælphvis en medarbejder harværet udsat for en voldsom hændelse eller hvis andre forhold står i vejen for den individuelle trivsel.

Er det samspillet og samarbejdet i hele eller dele af gruppen der trænger til at blive styrket tilrettelægger vi en indsats, der åbner op for dialogen og den gensidige forståelse, tillid og tolerence, der er væsentlige forudsætninger for et godt og givtigt psykisk arbejdsmiljø.

 

Ring nu på 5014 1050 og få en indledende snak i telefonen.

TIME OUT - TUNE IN


Har du gennem nogen tid været presset af hverdagens stress og jag, eller trænger du bare til ro og afslapning og inspiration til hvordan hvor din personlige trivsel styrkes både på kort og lang sigt - så læs videre her.

Vi tilbyder mulighed for at deltage i et særligt tilrettelagt stressforebyggende ophold på Hotel Vejlefjord - og der er gjort mulighed for at du kan tage din partner med.

Konceptet har vi kaldt TIME OUT - TUNE IN. Dette dækker over muligheden for over to dage, både at trække stikket ud og restituere og samtidig få viden og redskaber til at håndtere og forebygge stress i hverdagen på jobbet og i privatlivet.

Se TIME OUT - TUNE IN brochure her.