Psykologisk rådgivning & behandling

Som privatperson kan du nemt få hjælp hos os!

Vi har ingen krav om henvisning fra læge, kommune eller andre instanser, men samarbejder selvfølgelig gerne med dit professionelle netværk, når der er behov for det.

Vi tilbyder privatpersoner hjælp i form af psykologisk rådgivning og behandling, terapeutiske samtaler og coaching.

Eksempler på problemtyper:

 

Du vil afhængig af dine udfordringer blive tilbudt konsultationer hos psykolog, psykoterapeut, socialrådgiver eller coach.

 

Overvindelsen

Vi ved, det kan være en overvindelse, at søge hjælp til personlige udfordringer. Derfor har vi anstrengt os for, at gøre det så attraktivt og let for dig som mulig.

Som privatperson får du:

  • Første konsultation inden for få dage
  • Hjælp fra faguddannet personale
  • Mulighed for at betale med MobilePay
  • Tryghed, anonymitet og diskretion

 

Ring nu på 5014 1050 og få en aftale allerede i dag.

Psykologisk rådgivning


Alle mennesker kommer i livet ud for svære perioder eller hændelser, hvor professionel hjælp kan være hensigtsmæssig eller nødvendig for at genfinde fodfæstet.

Uanset om vanskelighederne skyldes forhold i arbejdslivet eller i privatlivet påvirkes den enkeltes trivsel og velbefindende.

Med professionel rådgivning og terapi reduceres de psykiske følger af vanskelighederne og perioden med ubalance, samt risikoen for psykologiske mén og sygefravær minimeres.

Målet med rådgivning og terapi er således, at bearbejde og forløse problemstillingerne for derved at reducere både intensitet og varighed af den smertelige tilstand.

 

Arbejdspladser

Arbejdspladser har mulighed for at indgå en beredskabsaftale. Aftalen sikrer alle ansatte hurtig adgang til psykologisk hjælp, i situationer hvor der er allermest brug for det. Aftalen afregnes efter forbrug og er således uden omkostninger for arbejdspladsen i hvileperioden.

Download datablad vedr. "Psykologisk rådgivning".