Psykologisk rådgivning & behandling

Som privatperson kan du nemt få hjælp hos os!

Vi har ingen krav om henvisning fra læge, kommune eller andre instanser, men samarbejder selvfølgelig gerne med dit professionelle netværk, når der er behov for det.

Vi tilbyder privatpersoner hjælp i form af psykologisk rådgivning og behandling, terapeutiske samtaler og coaching.

Eksempler på problemtyper:

 

Du vil afhængig af dine udfordringer blive tilbudt konsultationer hos psykolog, psykoterapeut, socialrådgiver eller coach.

 

Overvindelsen

Vi ved, det kan være en overvindelse, at søge hjælp til personlige udfordringer. Derfor har vi anstrengt os for, at gøre det så attraktivt og let for dig som mulig.

Som privatperson får du:

  • Første konsultation inden for få dage
  • Hjælp fra faguddannet personale
  • Mulighed for at betale med MobilePay
  • Tryghed, anonymitet og diskretion

 

Ring nu på 5014 1050 og få en aftale allerede i dag.

Supervision


Supervision er vedligeholdelse og udvikling af den enkeltes faglige og personlige kompetencer og styrker samtidig gruppens samspil og samarbejde.

Supervision foregår, enten individuelt eller i grupper, som en 'undersøgende' samtale mellem supervisor og medarbejderen. Målet er, at medarbejderen opnår nye perspektiver og forbedrede muligheder for at håndtere sin(e) udfordring(er). 

Supervision hos Job og Trivsel er systemisk inspireret og bygger på flere års erhvervserfaring fra socialsektoren inden for bl.a. børne- og familieområdet, socialpsykiatrien, plejesektoren samt misbrugsområdet.

Se datablad her.