Psykologisk rådgivning & behandling

Som privatperson kan du nemt få hjælp hos os!

Vi har ingen krav om henvisning fra læge, kommune eller andre instanser, men samarbejder selvfølgelig gerne med dit professionelle netværk, når der er behov for det.

Vi tilbyder privatpersoner hjælp i form af psykologisk rådgivning og behandling, terapeutiske samtaler og coaching.

Eksempler på problemtyper:

 

Du vil afhængig af dine udfordringer blive tilbudt konsultationer hos psykolog, psykoterapeut, socialrådgiver eller coach.

 

Overvindelsen

Vi ved, det kan være en overvindelse, at søge hjælp til personlige udfordringer. Derfor har vi anstrengt os for, at gøre det så attraktivt og let for dig som mulig.

Som privatperson får du:

  • Første konsultation inden for få dage
  • Hjælp fra faguddannet personale
  • Mulighed for at betale med MobilePay
  • Tryghed, anonymitet og diskretion

 

Ring nu på 5014 1050 og få en aftale allerede i dag.

Sygefravær


Sygdom rammer den enkelte og påvirker de nærmeste. Når sygdom yderligere medfører sygefravær rammes arbejdspladsen også. Derfor står minimering af sygefravær også højt på mange virksomheders liste over prioriterede områder.

Job og Trivsel tilbyder arbejdspladser rådgivning og sparring om initiativer, der kan forebygge og minimere sygefravær, - men vi hjælper også, når skaden er sket. Vi støtter med samtaler af både social og psykologisk karakter i forhold til sygemeldte og vejleder med henblik på at fremme hurtig og sikker tilbagevenden til arbejdspladsen.

Job og Trivsels personaler har uddannelsesmæssig baggrunde som socialrådgiver, psykolog, stressvejleder, supervisor og coach.