Psykologisk rådgivning & behandling

Som privatperson kan du nemt få hjælp hos os!

Vi har ingen krav om henvisning fra læge, kommune eller andre instanser, men samarbejder selvfølgelig gerne med dit professionelle netværk, når der er behov for det.

Vi tilbyder privatpersoner hjælp i form af psykologisk rådgivning og behandling, terapeutiske samtaler og coaching.

Eksempler på problemtyper:

 

Du vil afhængig af dine udfordringer blive tilbudt konsultationer hos psykolog, psykoterapeut, socialrådgiver eller coach.

 

Overvindelsen

Vi ved, det kan være en overvindelse, at søge hjælp til personlige udfordringer. Derfor har vi anstrengt os for, at gøre det så attraktivt og let for dig som mulig.

Som privatperson får du:

  • Første konsultation inden for få dage
  • Hjælp fra faguddannet personale
  • Mulighed for at betale med MobilePay
  • Tryghed, anonymitet og diskretion

 

Ring nu på 5014 1050 og få en aftale allerede i dag.

TIME OUT - TUNE IN


Har du gennem nogen tid været presset af hverdagens stress og jag, eller trænger du bare til ro og afslapning og inspiration til hvordan hvor din personlige trivsel styrkes både på kort og lang sigt - så læs videre her.

Vi tilbyder mulighed for at deltage i et særligt tilrettelagt stressforebyggende ophold på Hotel Vejlefjord - og der er gjort mulighed for at du kan tage din partner med.

Konceptet har vi kaldt TIME OUT - TUNE IN. Dette dækker over muligheden for over to dage, både at trække stikket ud og restituere og samtidig få viden og redskaber til at håndtere og forebygge stress i hverdagen på jobbet og i privatlivet.

Se TIME OUT - TUNE IN brochure her.