Psykologisk rådgivning & behandling

Som privatperson kan du nemt få hjælp hos os!

Vi har ingen krav om henvisning fra læge, kommune eller andre instanser, men samarbejder selvfølgelig gerne med dit professionelle netværk, når der er behov for det.

Vi tilbyder privatpersoner hjælp i form af psykologisk rådgivning og behandling, terapeutiske samtaler og coaching.

Eksempler på problemtyper:

 

Du vil afhængig af dine udfordringer blive tilbudt konsultationer hos psykolog, psykoterapeut, socialrådgiver eller coach.

 

Overvindelsen

Vi ved, det kan være en overvindelse, at søge hjælp til personlige udfordringer. Derfor har vi anstrengt os for, at gøre det så attraktivt og let for dig som mulig.

Som privatperson får du:

  • Første konsultation inden for få dage
  • Hjælp fra faguddannet personale
  • Mulighed for at betale med MobilePay
  • Tryghed, anonymitet og diskretion

 

Ring nu på 5014 1050 og få en aftale allerede i dag.

Trivsels- termometer


Summer virksomheden af trivsel og arbejdsglæde, eller er der muggen i krogene? Uanset hvad jeres udgangspunkt er, så kan vi hjælpe. Vi har lang erfaring i at gennemføre processer, der fremmer god personaletrivsel uanset udgangspunkt.

Afhængig af situationen vil vi med med vores alsidige og veludviklede værktøjskasse finde de rette værktøjer og processer til jeres arbejdsplads.

Det kan fx være Trivselstermometeret. Når vi arbejder med Trivselstermometeret, sikrer vi en proces, der både sætter fokus på alt det der fungere godt og som skal fastholdes, og det vi kalder udviklingspunkter som kan forbedres.

Download datablad "Trivselstermometeret"