Psykologisk rådgivning & behandling

Som privatperson kan du nemt få hjælp hos os!

Vi har ingen krav om henvisning fra læge, kommune eller andre instanser, men samarbejder selvfølgelig gerne med dit professionelle netværk, når der er behov for det.

Vi tilbyder privatpersoner hjælp i form af psykologisk rådgivning og behandling, terapeutiske samtaler og coaching.

Eksempler på problemtyper:

 

Du vil afhængig af dine udfordringer blive tilbudt konsultationer hos psykolog, psykoterapeut, socialrådgiver eller coach.

 

Overvindelsen

Vi ved, det kan være en overvindelse, at søge hjælp til personlige udfordringer. Derfor har vi anstrengt os for, at gøre det så attraktivt og let for dig som mulig.

Som privatperson får du:

  • Første konsultation inden for få dage
  • Hjælp fra faguddannet personale
  • Mulighed for at betale med MobilePay
  • Tryghed, anonymitet og diskretion

 

Ring nu på 5014 1050 og få en aftale allerede i dag.

Trivsels-undersøgelse


Vil I vide hvordan det står til med tilfredshed, motivation og engagement, eller er der andre forhold i det psykiske arbejdsmiljø, som I ønsker undersøgt specifikt, så er en medarbejderundersøgelse et godt sted at starte.

I fællesskab sammensætter vi en for jer relevante undersøgelse, der med vores knowhow og erfaring sikrer at blive gennemført på en valid og for alle parter tryg måde.

Den gængse undersøgelsesmetode er selvfølgelig spørgeskemaundersøgelsen. Afhængig af opgaven arbejder vi dog også med andre undersøgelsesmetoder som fx fokusgruppeinterview, observationer mf.

Vi hjælper jer fra start til slut med alt lige fra udarbejdelse af spørgsmålsæt til udsendelse og modtagelse af svar, samt den efterfølgende analyse af resultatet. Sammen gennemgår vi resultatet og finder foreslag og anbefalinger til, hvordan I kan omsætte resultaterne til konkrete handlinger og konkrete indsatser.

Lad os få en snak om, hvordan I bedst kommer i gang. Kontakt chefkonsulent Henrik Andersen på 5014 1050 eller på mail ha@jobogtrivsel.dk.